Referentie

Moderne & warme leefruimte in Holsbeek

Dit koppel uit Holsbeek wilde graag de leefruimte opfrissen. De zetel en het tv-meubel mochten blijven. Maar de andere meubels, kleuren, verlichting en accessoires waren toe aan een update. 

Modern x warm x organisch x metaal

Het koppel zocht visuele rust en verbinding met de natuur. Daarom koos ik voor strak afgelijnde meubels. Een mix van hout, metaal en leder, om het geheel rustig, maar warm te houden. Het kleurenpalet bestond uit een licht taupe, vergrijsd groen en zachte cognac als accentkleur.

NA DE MAKE-OVER

DE KLANT AAN HET WOORD

Ons interieur was wat organisch gegroeid: meubels  die meeverhuisd waren uit onze vorige woning, de jaren daarna aangevuld met een paar nieuwe stuks, en vooral veel kinderspullen en speelgoed. Waarschijnlijk typisch voor een jong gezin, maar veraf van mijn dromen uit hippe interieurbladen.  En dus kriebelde het om wat meer harmonie en pit in onze woning te brengen. Katrien heeft ons hierbij fantastisch geholpen: ze luisterde naar onze wensen, maakte ontwerpen en had  heel veel geduld met onze opmerkingen en bijkomende vragen. Het resultaat is echt schitterend en past helemaal bij onze levensstijl. Een geweldig pluspunt was dat Katrien volledig rekening hield met de structuur en mogelijkheden van onze woningen. Dus geen nood aan muren of vloeren uitbreken. Zelfs sommige oude meubelstuks heeft ze perfect geïntegreerd in de nieuwe stijl. Telkens ik thuis kom, besef ik hoe blij ik ben met onze home-make over.