Workshops

Huisjethuisje Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling, workshops interieur

Ga je graag zelf aan de slag in je interieur? Maar kun je wat extra inspiratie en tips gebruiken? Dan zijn deze workshops iets voor jou!

2 soorten workshops

Van huisje tot thuisje (theorie)

Tijdens deze workshop van 2 uur leer je stapsgewijs de do’s, don’ts van interieurstyling. Hierbij komen thema’s als visie, stijl, kleur, meubels, verlichting en accessoires aan bod. Op het einde van deze workshop stap je buiten met een persoonlijk actieplan om jouw interieur aan te pakken.

Interieurmoodboard (praktijk)

Tijdens deze uitgebreide workshop van 4 uur leer je verschillende interieurstijlen kennen en spelen met kleur. Vervolgens vertaal je je droominterieur naar een moodboard: een visiebord met concrete beelden van de woonstijl, meubels, kleuren en materialen die je wil gebruiken in je interieur. Zo laat je je tijdens het interieurshoppen niet meer verleiden tot verkeerde interieurkeuzes.

Geplande workshops

ZATERDAG 7 MAART (Leuven)

WANNEER: zaterdag 7 maart
WAAR: De Maekerij, Leuven
INSCHRIJVEN via https://www.demaekerij.be/activiteit/interieur-moodboard-maken

Waarom een moodboard maken?

Je kan wel 1000 beelden verzamelen op je Pinterest-bord en toch nog niet weten wat je nu echt wil uitvoeren. Een moodboard gaat dan ook verder dan beelden verzamelen.

EEN MOODBOARD…

  1. verplicht je om, tussen alle beelden die je leuk vindt, echt een selectie te maken van wat jij precies in jouw huis wil: welk gevoel moet je interieur oproepen, welke kleuren spelen daarin een hoofdrol, wat voor type meubels moeten erin staan, welke materialen en welke stoffen moeten aanwezig zijn?
  2. wordt dé checklist die je steeds bij de hand hebt, als je de komende jaren een interieurkeuze moet maken.
  3. maakt het makkelijker om je interieursmaak over te brengen aan anderen. Een beeld zegt veel meer dan woorden. Via je een moodboard kun je gemakkelijker communiceren met je partner en met woonwinkels. Ze zien in een oogopslag wat je bedoelt.

Anderen over deze workshops

Carolien:

Topadvies gekregen tijdens een workshop van Katrien. Duidelijke uitleg van do’s en don’ts in je interieur. Je voelt je direct op je gemak bij Katrien.

Helen:

Katrien heeft veel ervaring, dat merk je direct. Ik heb een workshop gevolgd die ze met passie gaf. Ze heeft me in mum van tijd verder geholpen met het interieur van mijn zaak en huis. Aanrader!

Jill:

Dit weekend bezochten we een woonwinkel. Heel tof, zeker met ons moodboard en jouw interieurtips als leidraard. Het is ons nu echt wel duidelijk waar we naartoe willen en hoe we willen variëren in ons kleurenpalet.

Blijf op de hoogte van onze workshops

Schrijf je in op de nieuwsbrief en schrijf je als eerste in op de volgende workshop. Het aantal plaatsen zijn namelijk beperkt.