Workshop

Huisjethuisje Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling, workshops interieur

Ga je graag zelf aan de slag in je interieur? Maar kun je wat extra inspiratie en tips gebruiken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Workshop interieurstyling

Tijdens de workshop Interieurstyling vertaal je je ideeën en dromen voor je interieur naar een moodboard met concrete beelden van jouw woonstijl, meubels, kleuren en materialen die je wil gebruiken in je interieur. Zo laat je je tijdens het interieurshoppen niet meer verleiden tot verkeerde interieurkeuzes.

Bovendien krijg je heel wat tips en do’s en don’ts mee over kleur- en interieurinrichting.

Heel waardevol, zoals je uit de reacties van de deelnemers zal merken.

joanna-kosinska-496879-unsplash

ZONDAG 13 OKTOBER (Mechelen)

WANNEER: zondag 13 oktober van 9 tot 13 uur
WAAR: Ziezo, Kruisbaan 3, 2800 Mechelen
PRIJS: 75 euro (inclusief BTW, tijdschriften, materiaal, hapje, drankje)
INSCHRIJVEN via Spot-workshops.be

Waarom een moodboard maken?

Je kan wel 1000 beelden verzamelen op je Pinterest-bord en toch nog niet weten wat je nu echt wil uitvoeren. Een moodboard gaat dan ook verder dan beelden verzamelen.

 

EEN MOODBOARD…

 

  1. verplicht je om, tussen alle beelden die je leuk vindt, echt een selectie te maken van wat jij precies in jouw huis wil: welk gevoel moet je interieur oproepen, welke kleuren spelen daarin een hoofdrol, wat voor type meubels moeten erin staan, welke materialen en welke stoffen moeten aanwezig zijn?
  2. wordt dé checklist die je steeds bij de hand hebt, als je de komende jaren een interieurkeuze moet maken.
  3. maakt het makkelijker om je interieursmaak over te brengen aan anderen. Een beeld zegt veel meer dan woorden. Via je een moodboard kun je gemakkelijker communiceren met je partner en met woonwinkels. Ze zien in een oogopslag wat je bedoelt.

Anderen over deze workshop

Carolien:

Topadvies gekregen tijdens een workshop van Katrien. Duidelijke uitleg van do’s en don’ts in je interieur. Je voelt je direct op je gemak bij Katrien.

Helen:

Katrien heeft veel ervaring, dat merk je direct. Ik heb een workshop gevolgd die ze met passie gaf. Ze heeft me in mum van tijd verder geholpen met het interieur van mijn zaak en huis. Aanrader!

Jill:

Dit weekend bezochten we een woonwinkel. Heel tof, zeker met ons moodboard en jouw interieurtips als leidraard. Het is ons nu echt wel duidelijk waar we naartoe willen en hoe we willen variëren in ons kleurenpalet.

Deze workshop bij jouw thuis?

Wil je deze workshop bij je thuis organiseren? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, vrijgezellen of gewoon als een leuke activiteit met vriendinnen? Dat kan vanaf 4 deelnemers!

  • Duur workshop: 3 uur à 4 uur
  • Prijs: 55 euro per deelnemer inclusief BTW, kilometerkosten, tijdschriften en materiaal

Blijf op de hoogte van onze workshops

Schrijf je in op de nieuwsbrief en schrijf je als eerste in op de volgende workshop. Het aantal plaatsen zijn namelijk beperkt.

onze workshops

15 fouten die je niet wil maken in je interieur

In deze workshop leer je de do's en don'ts van interieurinrichting. 
We overlopen dé 15 fouten die je beslist niet wil maken in je interieur en hoe je die kan vermijden. 
Dit doen we op basis van sprekende beelden & hapklare theorie.  Tenslotte analyseren we foto's van jouw ruimte en bespreken we tegen welke regels jij zondigt in je interieur.

Maak een moodboard van jouw droominterieur

Tijdens deze workshop vertaal je je interieurideeën en -dromen naar een moodboard. Dit is een visiebord met concrete beelden van de woonstijl, meubels, kleuren en materialen die je wil gebruiken in je interieur. Zo laat je je tijdens het interieurshoppen niet meer verleiden tot verkeerde interieurkeuzes.