Interieurinspiratie

Warm welkom weekend = workshop-weekend

En voor je het weet is het al half februari en besef ik dat ik nog geen tijd heb gehad om een blog te posten. 2019 startte voor mij meteen met enkele leuke opdrachten en met mijn eerste 2 workshops in Wagenoord, natuurlijk.

 

Die workshops waren zo leuk om te geven! Ik moet spontaan glimlachen als ik eraan terugdenk: een groep van enthousiaste deelnemers die heel veel anekdotes met elkaar deelden en nadien meteen aan de slag gingen met de tips.  Zo een positieve energie dat je daarvan krijgt!

Daarom besloot ik om in maart opnieuw 2 workshops te geven. De groepen worden beperkt tot 8 personen. Zo kan ik iedereen individueel begeleiden en persoonlijk interieuradvies geven. Hieronder lees je er alles over.

Warm welkom weekend = workshop-weekend

In het weekend van 15, 16 en 17 maart is het naar jaarlijkse gewoonte Warm Welkom Weekend in Mechelen. Speciaal voor deze gelegenheid slaan Huisjethuisje, Awardt en Stitch&Co de handen in elkaar om 5 leuke workshops te geven.      

Huisjethuisje geeft 2 workshops bij Awardt

Interieurstyling

In een kleine groep (van max. 8 personen) leer je in deze workshop de do's en don'ts van interieurinrichting. 
Dit doen we op basis van sprekende beelden & hapklare theorie.  Tenslotte analyseren we foto's van jouw ruimte en bespreken we tegen welke regels jij zondigt in je interieur. Je stapt buiten met persoonlijk interieuradvies van mij en een plan van aanpak voor je ruimte.

Interieurmoodboard

Tijdens deze workshop vertaal je je interieurideeën naar een moodboard. Dit is een visiebord met concrete beelden van de woonstijl, meubels, kleuren en materialen die je wil gebruiken in je interieur. Zo laat je je tijdens het interieurshoppen niet meer verleiden tot verkeerde interieurkeuzes. We houden de groep beperkt tot 8 personen. Zo is er veel ruimte voor persoonlijk interieuradvies.

Deze workshops gaan door in Awardt, de hipste hoedenwinkel van Mechelen. 

Welke workshops gaan er nog door tijdens dit weekend?