Interieurinspiratie

Gespot in de nieuwe Ikea-catalogus: deze 10 nieuwkomers

 

De nieuwe Ikea-catalogus is eindelijk uit! Dit zijn de items om naar uit te kijken bij je volgende bezoekje aan een Ikea-winkel.

 


IKEA-catalogus

Ieder jaar kijk ik er naar uit: de nieuwe Ikea-catalogus in mijn brievenbus. Buurvrouw L. liet vorige week weten dat de nieuwe catalogus zaterdag 3 september in de bus zou vallen (ja, je kunt dat blijkbaar op de Ikea-app opzoeken 🙂 ). Ze had ook gezien dat de catalogus niet geleverd wordt indien er op je brievenbus ‘geen reclame’ staat. Dus plakten we voor de gelegenheid allebei een briefje op onze brievenbus ‘Wel graag de Ikea-catalogus’. Maar het mocht niet baten, de catalogus stak inderdaad zaterdag in de bus, maar niet bij ons.

Geen nood, ik vond de catalogus al eerder online en via de app. Maar zelf blader ik toch liever door een papieren exemplaar. Vorige week bracht ik ook een bezoekje aan Ikea.
Dit zijn de (nieuwe) items die ik gespot heb.

 

4 opbergers die je interieur karakter geven

 

  • Ik droom al een tijdje van een draadmand met deksel voor in onze woonkamer. Handig om onze fleece dekentjes in te steken en een extra salontafeltje te hebben. Begin augustus spotte ik deze nieuwe Kvistbro- draadmand in de Ikea-hal. Ze bestaat in 2 kleuren.
  • Ook nieuw in de collectie zijn deze Fladis-manden. Dit type zeegras-manden zie je momenteel veel op interieurblogs en geven veel sfeer aan je interieur. Ideaal om dekentjes of speelgoed op te bergen.
  • Stoffen Skubbare-mand, voor op de grond of in de Billy-boekenkast, bijvoorbeeld. Je kunt de naden naar binnen of buiten draaien.

Ikea - Knagglig - kist - salontafel

 

Deze Knagglig-houten kist is ook een handige opberger. Gewoon als bak, of als salontafeltje zoals hierboven.

 

 Leuke/georganiseerde muren

Ikea - Malarna - planbord

Ik ben absoluut fan van het nieuwe Malarna-planbord. Ideaal om op te schrijven wat je die week niet mag vergeten. En je kunt er zelf nog wat haken aan bevestigen, om nog wat spulletjes aan op te hangen. Ik ben van plan om binnenkort een command center te maken aan onze keuken, en dit bord maakt veel kans als planbord.

Ikea-molltorp-planbord

Dit wereldkaart-planbord is ook heel leuk om je reizen te plannen. Ook leuk voor Jules zijn kinderkamer.

Ikea - Nacksta - lijst

Aan deze Nacksta-lijst kun 1, 2 of 3 foto’s vast klemmen. Deze lijst speelt helemaal in op de trend om posters aan een kapstok op te hangen.

 

Keuken en co

Ikea - Sanning - servies

 

Na 12 jaar, heeft ons Hema-servies zijn beste tijd gehad. Ik kijk al zeker een jaar uit naar een nieuw servies, maar vond tot nu toe niet echt mijn goesting. Het nieuwe Sanning-servies van gehard glas viel mij meteen op toen ik in de keuken-hal liep. Vooral leuk is dat elk onderdeel (groot bord, klein bord, soepkom, ….) andere vormen of motieven heeft, maar toch bij elkaar past.

 

Ikea - Festmaltid - lunchbox

 

Deze Festmaltid-lunchbox met 3 compartimenten lijkt mij een gemakkelijke manier om je lunch wat gezonder te maken. Je wordt er visueel aan herinnerd om wat groenten mee te nemen.

 

Voor de kinderkamers

Ikea - flisat - poppenhuis

Dit coole Flisat-poppenhuis, staat al op Lucie’s verlanglijstje voor als ze wat groter is. Je kunt er ook mini-meubeltjes bij kopen.

 

 

Dat wolkjes ‘in’ zijn voor kinderkamers hebben ze duidelijk bij Ikea begrepen. Met een wolklamp, wolkkussen en wolkmobiel kom je helemaal aan je trekken.

 

Ikea - Pahl - meegroeibureau

 

Ikea heeft nu ook een handige meegroei-serie Pahl. Je kunt de hoogte van de tafel afstellen op de lengte van je kind.

 

 

Voilá , dit is een hele set van items om in het oog te houden bij je volgende bezoek aan Ikea. Sommigen haalden ook mijn persoonlijke Ikea-verlanglijstje! Als iemand nog een catalogus op overschot heeft….laat het weten!

Handtekening

Op zoek naar nog meer inspiratie voor leuke woonwinkels? Lees dan 7 leuke homedecoshops in Antwerpen

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je geen blogposts missen en regelmatig interieurtips en promoties ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

3 gedachten over “Gespot in de nieuwe Ikea-catalogus: deze 10 nieuwkomers”

  1. SUper! Geeft zin om weer eens te kuieren bij Ikea! Volgende keer in Hasselt maar dan zonder Alarmfase 4 en evacuatie van de winkel….

Reacties zijn gesloten.