Geef de jongenskamer een nieuwe look met deze 6 bedovertrekken - Huisjethuisje.com
Interieurinspiratie, Kinder- & slaapkamers

6 leuke dekbedovertrekken voor een instant stoere jongenskamer

6 leuke dekbedovertrekken voor een stoere jongenskamer 1 van de opvallendste stuks in een slaapkamer is het bed.  Met een bedovertrek kun je dus dezelfde kamer, toch een totaal andere look & sfeer geven.
Dat viel mij opnieuw op toen we de afgelopen maanden Jules zijn kamer aan het inrichten waren. Eerst probeerde ik de kamer in te richten met zijn huidige lakensets…maar met de rode Cars-overtrek en de groene tractorovertrek kwam de kamer niet echt tot zijn recht 😉 . Dus ging ik op zoek naar een stoere dekbedovertrek dat beter paste.
  1. Ik zocht online verschillende websites af voor leuke lakens en zette ze op mijn Pinterest-bord.
  2. Vervolgens zette ik mij in Jules zijn kamer en probeerde mij elk  dekbed in zijn kamer in te beelden.
  3. Zo kwam ik tot de slotsom dat dit dekbedovertrek van Walra het beste paste bij zijn kamer. Het is ook vrij neutraal en dus ook nog geschikt voor als hij wat groter is.
Ik heb er geen spijt van. Het kleurenpalet past perfect in Jules zijn retro-vliegtuigen kamer. En de kruisjes lijken wel net kleine vliegtuigjes. Het was het stukje dat de puzzel afmaakte.
Leuke dekbedvertrekken om de kinderkamer een nieuwe look te geven  

De dekbedovertrekken die het niet werden, maar oh zo mooi zijn

Ik kwam nog heel wat andere stoere dekbedovertrekken tegen waarvan ik spijt heb dat die niet passen in Jules zijn kamer :-). Hierbij mijn top 5. Op mijn Pinterest-bord vind je alle andere dekbedovertrekken die ik vond.
  1. Snurk – astronaut – wonenmetlef.nl of mamzel.eu

Snurk Beddengoed Dekbedovertrek Astronaut katoen 140x220cm:
Ik blijf ze super leuk vinden, deze dekbedovertrekken van Snurk. Van brandweerman, tot ridder en piraat, of prinses, ballerina, … 10 verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen. Misschien wanneer Lucie wat groter is dat ik er eentje voor haar bestel.

2. Studio Ditte – cars- Saartje Prum

Alleen de allerleukste Dekbedden van de mooiste merken bij Saartje Prum. Bekijk onze collectie online of vraag om persoonlijk advies.: Een klassieker, de cars-reeks van Studio Ditte. Geeft meteen een speelse vintagetoets aan een jongenskamer.

3.  Firm living – Harlequin mint – Wonenmetlef.nl

Ferm Living Dekbedovertrek 3 maten Harlequin Mint groen organisch katoen:

Mmmmm…mint. Een hele mooie kleur.  

4. Cross – charcoal grey – Jutenjuul.nl

Jut en Juul Lifestyle for Kids : Dekbedovertrek junior Cross  - wit met charcoal grey - antraciet kruisjes: Kruisjes zijn in. Dit is een variant op de dekbedovertrek die ik uiteindelijk koos. Iets dramatischer door de dikkere kruisjes.

5. Walra Portland – VTWonen.nl

Walra Portland Dekbedovertrek Grijs/Wit - 200 x 200/220 cm - afbeelding 1: Ideaal voor een stoere kamer, zo’n ruitjesmotief.   Welke dekbedovertrek is jullie favoriet? Zo’n stoere dekbedovertrek van Snurk of Studio Ditte is trouwens ook een leuk cadeautje voor onder de kerstboom, als je eens wat anders dan speelgoed wil geven. Oh…en voor diegenen die het zich afvragen: mijn blogposts zijn niet gesponsord. Ik noem gewoon merken die ik leuk vind. Handtekening      

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je geen blogposts missen en regelmatig interieurtips en promoties ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Een gedachte over “6 leuke dekbedovertrekken voor een instant stoere jongenskamer”

Reacties zijn gesloten.