Interieurinspiratie, Zonder categorie

What would you do if you knew you couldn’t fail?

Het was meer dan een jaar stil op dit blog. En dat had een reden: ik moest mijn prioriteiten op een rijtje krijgen.

2017 werd een jaar van keuzes

2017 was een jaar van veel persoonlijke inzichten: “Wat geeft mij energie en wat niet?”, “Welke uitdagingen heb ik nodig?”, “In welke omgeving functioneer ik het beste?”,…
En ook een jaar van moeilijke beslissingen: “Wat als mijn job niet langer bij mij past?”.
Na 9 jaar in dezelfde functie was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

What would you do if you knew you could not fail?

Quote-what_would_you_do

Dat was de vraag die ik mij, dankzij het boek “Plan B”, durfde te stellen. En het antwoord daarop was niet verrassend… binnenhuisinrichting. Van kinds af aan was ik al bezig met meubels te verschuiven. Elk studentenkot moest steeds geschilderd worden. En na 6 maanden rondreizen doorheen Zuid-Amerika, keek ik vooral uit naar een eigen plekje, dat ik naar eigen smaak kon inrichten.

Van een huis een thuis maken…dat is duidelijk iets dat ik altijd graag gedaan heb. En waar ik als interieurstyliste anderen mee kan helpen.

 

2018: het jaar van een nieuwe start

Het diploma Interieurstyliste heb ik intussen op zak. Nu nog bedrijfsbeheer, een ondernemingsplan, deze website in een nieuw jasje steken,… zodat ik binnenkort als interieurstyliste kan starten. Wanneer ik effectief lanceer ligt nog niet vast. Ik zal jullie via dit blog op de hoogte houden.
Want op dit blog blijf ik regelmatig verhalen delen: onze eigen projecten, maar ook de laatste stijltrends, diy-tips, organisatietips… alles wat van ver en dichtbij met een (t)huis te maken heeft!
Wist je trouwens dat ik ook op Instagram zit? Daar post ik regelmatig inspiratiefoto’s van ons huis.
Tot gauw!

Katrien

Een gedachte over “What would you do if you knew you couldn’t fail?”

  1. Ik ben blij dat je een nieuwe weg gevonden hebt. Ik wens je dan ook veel succes. Ik blijf je zeker en vast volgen. Dikke zoen x

Reacties zijn gesloten.