Referentie

Interieuradvies in Holsbeek

Dit koppel uit Holsbeek wou hun nieuwbouwwoning wat meer aankleden. Daarnaast waren ze ook toe aan een nieuwe eetkamer en een speelhoek voor hun dochterje.

VOOR

Het huis zelf is strak en modern en luchtig met heel wat raampartijen. De leefruimte bevindt zich op de eerste verdieping zodat ze een prachtig zicht hebben op de bomen in de tuin. Het koppel haalde de natuur al wat naar binnen met een prachtige houten vloer en in hun vernieuwde salon. De oude eetkamer voelde echter wat kil in deze grote ruimte.

VOOR

STIJL: WARM & ORGANISCH MODERN

We besloten dat de nieuwe meubels en accessoires wat warmer & organischer mochten.

  • We kozen voor de gezelligheid een houten, ovale tafel met een contrasterende zwarte dressoir. De stoelen zijn dan weer ronden kuipjes met een zachte stoffen zit.
  • In de accessoires wisselden we droogboeketten, bamboe, keramiek, glas, staal en messing af.
  • Het wit/zwart kleurenpallet vulden we wat aan met verschillende grijsblauwe tinten die in de speeltafel, tapijtje, vazen, kussens en posters terugkomen.
Doorkijk van keuken naar eetkamer
Eetkamer en salon
Doorkijk van eetkamer naar keuken

DE KLANT AAN HET WOORD

Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Na het interieuradvies ontvingen we een compleet dossier met aanbevelingen en voorstellen voor elke zone. Heel wat van de meubels en accessoires konden we zo vanuit het Pinterest-bord (dat Katrien voor ons maakte) bestellen. Hierdoor konden we heel snel aan de slag en is onze leefruimte op slechts enkele maanden tijd volledig getransformeerd. Enkel de lamp boven de eettafel moeten we nog veranderen en dan zijn we klaar!