Online interieurworkshop: Kleur & Stijl

Tegel interieurworkshop klein

Dan is de online workshop ‘Kleur & Stijl’ iets voor jou!

Als interieurstyliste leer ik je stapsgewijs hoe je best je interieur inricht en hoe je zelf een moodboard maakt van je droominterieur.

Op het einde van deze workshop heb jij een goed zicht op welke interieurstijl(en) je wil toepassen in je huis, welke kleuren je wil gebruiken en welke materialen, meubels, accessoires en verlichting hierbij passen.  Zo heb je voortaan een goede houvast tijdens het interieurshoppen én laat je je niet meer verleiden tot verkeerde interieurkeuzes.

Deze workshop bestaat uit 3 modules

Deze uitgebreide workshop van 5 uur bestaat uit 3 modules. 

Iedere module licht ik toe aan de hand van 1 of meerdere filmpjes.

Je krijgt ook verschillende opdrachten om de geleerde theorie meteen in de praktijk om te zetten. 

interieurworkshop - kleur - interieurstijl
Module 1: Welke interieurstijl(en) heb jij?

Er bestaan heel wat interieurstijlen. In deze module toon ik jou de meest gangbare interieurstijlen en hoe je ze kan mixen. Op het einde van deze module weet jij welke interieurstijl(en) bij jou passen en in de toekomst wil gaan gebruiken.

interieurworkshop - kleur - interieurstijl
Module 2 : Stel een kleurenpalet samen

 

Kleur(en) kiezen voor je interieur is niet gemakkelijk. In deze module overloop ik met jou de 5 vragen die je je moet stellen, alvorens je een kleur kiest voor je interieur. Op het einde van deze module weet je niet alleen welke kleur bij jou past, maar ook welke kleur jouw ruimte nodig heeft om tot zijn recht te komen.

 

interieurworkshop - kleur - interieurstijl
Module 3: Maak een moodboard van je droominterieur

Je kan wel 1000 beelden verzamelen op je Pinterest-bord en toch nog niet weten wat je nu echt wil uitvoeren. Met een moodboard zet je die cruciale volgende stap. 

EEN MOODBOARD verplicht je om, tussen alle beelden die je leuk vindt, echt een selectie te maken van wat jij precies in jouw huis wil: welk gevoel moet je interieur oproepen, welke kleuren spelen daarin een hoofdrol, wat voor type meubels moeten erin staan, welke materialen en welke stoffen moeten aanwezig zijn?

 

In deze module doorlopen we samen de 7 stappen om in Pinterest van een uitgebreid brainstormbord (met honderden ideeën) naar een compact en overzichtelijk moodboard (met max. 15 beelden) te komen.

Dit nu tijdelijk voor maar 55 euro.

Praktische informatie

Enkele reacties op deze workshop

Ik vond het suuuuper interessant en boeiend! Katrien legt het ongelooflijk duidelijk en goed uit. Alle stappen ook visueel tonen, is een enorme meerwaarde!

– Caroline

Ik vond het heel interessant om te horen hoeveel wetenschap er eigenlijk achter huisinrichting zit! In mijn interieur werk ik zelf vooral vanuit mijn gevoel, maar nu kan ik er ook de vinger opleggen waarom dingen soms zo goed werken en – omgekeerd – waarom  soms de samenhang wat lijkt te ontbreken.

– Liesbeth

Ik heb deze workshop met plezier gevolgd.  Katrien weet mijn aandacht bij de les te houden. Ze geeft ook veel interessante tips en inzichten.  

– Ellen

Dit weekend bezochten we een woonwinkel. Heel tof, zeker met ons moodboard en jouw interieurtips als leidraard. Het is ons nu echt wel duidelijk waar we naartoe willen en hoe we willen variëren in ons kleurenpalet.

– Jill

interieurworkshop - kleur - interieurstijl

Ook zin om eindelijk zicht te krijgen op de beste kleuren, materialen en stijlen voor jouw interieur? Schrijf je nu in en ik begeleid je stap voor stap tot je droominterieur.

Nu tijdelijk voor maar 55 euro.

Prijs: 55 euro

(Deze knop leid je naar mijn verkoopspagina op www.spotworkshops.be)

Online workshop, thuisworkshop, Workshop interieur, workshop interieurstyling, workshop moodboard, workshop interieurmoodboard, workshop kleur voor je interieur, workshop interieurstijl